Arama sonuçları

ING International Talent programı başvuruları başladı

ING International Talent programı başvuruları başladı

ING Türkiye, Uluslararası Yetenek Programı (ING International Talent Program - ITP) için başvurular başladı. ING Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, programa kabul edilen genç yetenekler, kapsamlı eğitim programları, uluslararası geçerliliğe sahip sertifikasyonlar, rotasyon fırsatlarını içeren dört yıllık bir programın parçası olacak ve güçlü bir gelişim programının desteği ile ING’deki kariyerlerine devam edecek.

Global platform üzerinden gerçekleştirilen değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan adaylar Practica Camp’a katılacak. Genç yeteneklerle ING Türkiye yönetimi ve çalışanları bu kampta buluşacak.

Kampa katılan gençler ING International Talent Program kapsamında değerlendirilerek, ING’nin geleceğini şekillendiren yetenekler arasındaki yerlerini alacak.

“KARİYERİNİN BAŞINDAKİ 72 GENÇ GÖREVE BAŞLADI”

ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, genç yeteneklere geleceklerini şekillendirebilecekleri bir ortam sunduklarını belirtti. Öztürk, ING Türkiye’de son 3 yılda ING International Talent Program’ını başarıyla tamamlayan 72 gencin de göreve başladığını söyledi.

4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerden son 2 yıl içinde mezun olmuş, iyi deredece İngilizce bilen, deneyimsiz ya da en fazla 2 yıl iş deneyimine sahip adaylar programa başvurulabiliyor. Yurtdışında eğitim, staj deneyimi, okul veya kurumlarda projelere aktif katılım da başvurularda adayları ön plana çıkarıyor. Başvurular 5 Mart'ta başladı.

12-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş