Arama sonuçları

Işık Üniversitesi BRAUIC Konsorsiyumu’nda

Işık Üniversitesi BRAUIC Konsorsiyumu’nda

Işık Üniversitesi BRAUIC Konsorsiyumu’nda. Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, 4 kıtada 24 ülkeden 57 üniversitenin mimarlık okullarının üye olduğu Uluslararası BRAUIC Konsorsiyumu'na üye oldu.

Mimarlık Bölümünün BRAUIC (The Belt and Road Architectural University International Consortium) Konsorsiyumuna üyeliği, Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Süyük Makaklı ve bölüm öğretim üyesi Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy’un da katıldığı 2020 Conference & President’s Forum of the Belt and Road Architectural University International Consortium’da tüm üyelere ilan edildi.

IŞIK ÜNİVERSİTESİ BRAUIC KONSORSİYUMU’NDA

BRAUIC Konsorsiyumu’nda, üye ülkeler arasında mimarlık alanında farklı konularda iş birliği ve ortak proje çalışmaları yürütülüyor. Konsorsiyumun temel amaçları arasında; teknolojik yeniliğe odaklanarak, üye ülkeler arasında fikir, bilgi, personel/öğrenci ve hizmet değişimini ve hareketliliğini teşvik- koordine etmek için platformlar oluşturmak, akademik konferanslar, yarışmalar, kültürel, sanat ve spor faaliyetleri yürütmek bulunuyor.

 

09-11-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş