Arama sonuçları

İTÜ dahil 17 üniversite için rektör aranıyor

İTÜ dahil 17 üniversite için rektör aranıyor

İTÜ dahil 17 üniversite için rektör aranıyor. YÖK tarafından yapılan açıklamaya göre, 17 üniversite için rektörlük ilanı verildi. Rektör aranan üniversiteler arasında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) de bulunuyor.

Rektörlük için ilan veren üniversiteler ise şu şekilde:

 

İTÜ DAHİL 17 ÜNİVERSİTE İÇİN REKTÖR ARANIYOR

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İnönü Üniversitesi. İstanbul Teknik Üniversitesi. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi'ne rektör ataması yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Rektör adaylığı için belirlenmiş olan şartları taşıyan adaylar belgeleri ile birlikte 23/06/2020 tarihinden 08/07/2020 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına başvuruda bulunacaklar.

Başvurular bizzat veya posta ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına yapılabileceği gibi, "rektoraday@yok.gov.tr" adresine elektronik posta yoluyla da yapılabilecek...

23-06-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş