Arama sonuçları

İzmir depremi için gönüllü psikolog çağrısı

İzmir depremi için gönüllü psikolog çağrısı

İzmir depremi için gönüllü psikolog çağrısı. Türk Psikologlar Derneği Genel Merkez, İzmir Türk Psikologlar Derneği ve Travma, Afet ve Kriz Birimi tarafından yayınlanan 'İzmir deprem süreci gönüllü psikolog çağrısı' sosyal medyada hızla paylaşılıyor. Üç topluluk tarafından yapılan paylaşımda, İzmir'deki depremzedelere psikosyal destekte bulunmak için gönüllü psikolog çağrısı yapılıyor.

Yayınlanan duyurunun tamamı ise şu şekilde:

"İzmir'de gerçekleşen deprem sebebiyle hep birlikte zor günler deneyimlemekteyiz. Yaşanılan deprem sürecinde, Türk Psikologlar Derneği Genel Merkez, İzmir Türk Psikologlar Derneği ve Travma, Afet ve Kriz Birimi olarak koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Dayanışmanın ve birlikte olmanın daha da çok önem kazandığı bugünlerde, geçmişte ülkemizde yaşanan kitlesel travmalarda olduğu gibi, deprem sebebiyle doğrudan ve/veya dolaylı olarak etkilenen yurttaşlarımıza ve ihtiyacı olanlara psikososyal destek sağlamak için, ruh sağlığı alanında hizmet veren diğer meslek örgütleri ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Planlanan psikososyal destek çalışmaları kapsamında, depremden etkilenmiş olanlara destek vermek amaçlanmaktadır.

Çevrimiçi ya da yüz yüze platformda sunulacak bu destek çalışmalarına gönüllü olarak katkı sağlamak isteyen, klinik görüşme deneyimine ve temel travma bilgilerine sahip meslektaşlarımızın bu form aracılığı ile bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz.

Bu çalışma sürecinde başvuru formunu dolduran herkese yönlendirme yapılmayabileceğini, ihtiyaç dahilinde sizinle iletişim kurulacağının önemle belirtmek isteriz."

02-11-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş