Arama sonuçları

Kasım'da ara tatil olacak mı? Bakan Selçuk ne dedi?

Kasım'da ara tatil olacak mı? Bakan Selçuk ne dedi?

Kasım'da ara tatil olacak mı? Bakan Selçuk ne dedi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ara tatilin olup olmayacağına ilişkin soruya ne yanıt verdi. 

Ülper Şehit Ümit Kılıç Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaretinin ardından Selçuk, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Selçuk, "Kasım ayında ara tatil verilmesi düşünülüyor mu?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

KASIM'DA ARA TATİL OLACAK MI? BAKAN SELÇUK NE DEDİ?

"Biz ilk önce olağan durumu dikkate alırız, sonrasında hatırlarsanız senaryolar içerisinde salgının seyrine bağlı olarak ara tatillerin eğitim için kullanılıp kullanılmayacağı, ya da hafta sonlarında eğitim olup olmayacağı konusunda ucu açık bir senaryodan söz etmiştik. Biz bugünlerde de, önümüzdeki haftalarda da bu seyre bakıp nasıl gittiğini dikkate alarak bilimsel verileri dikkate alarak ara tatilde eğitim yapılıp yapılmayacağı ya da hafta sonu cumartesi günü yapılıp yapılmayacağı konusunda da net bilgileri paylaşacağız ama şu haliyle böyle bir çalışmamız şu anda yok."

Selçuk, bir soru üzerine 2 Kasım'da yüz yüze eğitime başlayacak 5 ve 9'ncu sınıf öğrencilerinin de haftada 2 gün okula gideceklerini, 6-7 saat ders göreceklerini açıkladı. Selçuk, bu sınıflarla ilgili teknik bilgilerin de gün içerisinde açıklanacağını belirtti.

23-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş