Arama sonuçları

Kayseri Üniversitesi'nde iş birliği protokolü

Kayseri Üniversitesi'nde iş birliği protokolü

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ile Eğitim Yöneticileri ve Uzmanlık Derneği (EYUDER) arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

KAYÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAYSEM) Müdürü Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Genel Sekreter Mehmet Akkuş, EYUDER Genel Başkanı Dr. Adem Çilek ile EYUDER Kayseri İl Temsilcisi Kıymet Sarar ve yönetimi katıldı.

Burada konuşan Rektör Karamustafa, yeni bir üniversite olmalarına rağmen hem eğitim öğretim faaliyetleri hem de iş birlikleriyle hızlı bir şekilde gelişmeye ve toplumsal fayda oluşturmaya devam ettiklerini belirtti.

İş birliği protokolünün amacına değinen Karamustafa, "Üniversitemizin misyon ifadesinde dile getirmiş olduğumuz toplumsal fayda oluşturma, bölgesel kalkınmaya katkı sağlama ve nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi her ne kadar kendi birimlerimizdeki örgün eğitim öğretim faaliyetlerimiz ile formel olarak sağlıyorsak da diğer taraftan şu an olduğu gibi sivil toplum örgütleriyle yapmış olduğumuz işbirlikleri ile bu faaliyetleri örgün eğitimden daha çok yaygın eğitime doğru çeşitlendirebilmekteyiz" ifadelerini kullandı.

EYUDER Genel Başkanı Çilek ise iş birliğinden dolayı Rektör Karamustafa'ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Karamustafa ile EYUDER Başkanı Çilek, işbirliği protokolünü imzaladı.

05-02-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş