Arama sonuçları

Kılıçdaroğlu: 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğim

Kılıçdaroğlu: 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize’de “Rize Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Buluşması" adı altında düzenlenen programda konuştu. Üniversite öğrencilerinin barınma sorununa da değinen Kılıçdaroğlu, sosyal devletin gereğinin yapılması durumunda herkesin kazanacağını, kaybedenin olmayacağını ifade ederek, böylece hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini, eğitim için başka ile giden öğrencinin de barınma sorunu yaşamayacağını söyledi.

 

BİR YIL İÇİNDE BİTİRECEĞİM

 

Kılıçdaroğlu, "İktidarımızda bir yıl içinde Türkiye Cumhuriyeti devletinde yurt sorununu bitireceğim" dedi. Öğrencilerin bir ve ikişer kişilik odalarda sıcak ve soğuk su sorunu olmadan, geniş bant internet erişimi bulunan yerlerde kalacaklarını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Yurt binası yapmak çok zor bir iş midir?" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değil. Bir de bununla ilgili bir kurum kurmuşuz, adına da 'TOKİ' diyoruz. Sen lüks evler yapacağına, öğrencilerimize yurt yapsana, senin görevin bu değil mi? Ama yapmadılar. Dolayısıyla bizler kavgacı siyasetten arınıp ülkenin geleceğini düşünen ve iyilikte yarışan bir siyaset zemini üzerine siyasetimizi inşa etmeye çalışıyoruz. Bunu yaparsak başarılı oluruz."

23-09-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş