Arama sonuçları

Koronavirüs etkisi: Stajlar da online oldu

Koronavirüs etkisi: Stajlar da online oldu

Koronavirüs etkisi: Stajlar da online oldu. Koronavirüs yüzünden iş hayatı evlere taşınır, okullar uzaktan eğitime devam ederken öğrenci stajları da artık sanal ortama taşınıyor ve online staj dönemi başlıyor.

 

Petrol Ofisi, ‘Petrol Ofisi İle Geleceğe Bir Adım’ staj programını online platforma taşıyan ilk şirketlerden birisi oldu. Üniversitelilere uzaktan erişim ile staj yapma olanağı tanıyan program, gerçek iş ortamına çok yakın bir deneyim sunmak üzere tasarlandı. Atandıkları projelerde 3 ay boyunca staj yapacak üniversite öğrencileri, Petrol Ofisi’nin online eğitim programlarından, iş ve teknik eğitimlerinin yanı sıra kişisel gelişimleri için de yararlanabilecek.

KORONAVİRÜS ETKİSİ: STAJLAR DA ONLİNE OLDU

Pandemi nedeniyle birçok şirket, mevcut iş modellerini değiştirmek zorunda kaldı. Bu değişim stajlara da yansıdı. Petrol Ofisi CHRO’su Neslihan Yalçın, şöyle konuştu: “Öğrenci arkadaşlarımıza dolu dolu bir deneyim sunduğumuz ‘Petrol Ofisi İle Geleceğe Bir Adım’ staj programımızın bu yılki başvuru süreci sırasında, maalesef pandemi ülkemize de ulaştı. Güncel koşulları göz önüne aldığımızda, özellikle öğrenci arkadaşlarımızın uzun süredir evlerinde olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurarak, hızlı bir şekilde aksiyon aldık. Programı iptal etmek ya da ertelemek yerine, sektöre öncülük eden bir uygulamaya geçerek, online platformlara taşıdık. Her stajyere atanacak Staj Rehberleri ise günlük olarak gerçekleştirecekleri video konferanslarla, stajyerlerimize hem rehberlik yapacak hem de proje gelişmelerini takip edecekler.”

 

 

30-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş