Arama sonuçları

Koronavirüs tablosu: En yüksek ölüm oranına ulaşıldı. Son 24 saatte 28 bin 351 vaka

Koronavirüs tablosu: En yüksek ölüm oranına ulaşıldı. Son 24 saatte 28 bin 351 vaka

Koronavirüs tablosu: En yüksek ölüm oranına ulaşıldı. Son 24 saatte 28 bin 351 vaka.  Koronavirüste 260 gün: 168 vefat ile en yüksek ölüm oranına ulaşıldı. Koronavirüs tablosunda bundan sonra semptom göstermese de pozitif vaka sayıları da yer alacak. Hasta sayısı ise 9 kat arttı.

KORONAVİRÜS TABLOSU: EN YÜKSEK ÖLÜM ORANINA ULAŞILDI. SON 24 SAATTE 28 BİN 351 VAKA

Bugün ilk vefat ile Türkiye’de koronavirüsün resmi olarak görülmesinin 260’ncı günü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  Koranavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Koca, koronavirüs tablosunun değişeceğini açıkladı. Koca, şöyle dedi:

"Vatandaşımızın yoğun isteği üzerine artık açık test politikasına geçtik. Önümüzdeki günlerde tablomuzda değişiklik yaparak semptom göstermeyen pozitif vakaları da günlük tabloda vermiş olacağız. Ağır hasta sayısı 9 kat arttı. Bugün 168 vefat ile en yüksek ölüm oranına ulaşıldı. Tabloda vaka sayısı da verilecek. Bugünün vaka sayısı 28 bin 351. PCR testi olan herkes. Hastaneye yatan, bütün hastalar olmak üzere. Semptom göstermeyenler de içinde yani. Hasta sayımız 6.814. Geçmişe dönük vaka sayıları da tabloda açıklanacak.”

KORONAVİRÜS PCR TESTİ KAÇ TL

250 TL'den fazla PCR testi yapan özel hastaneleri bize bildirin ücret iadesinin dışında o hastaneler için lisans iptali de yapılacak.

 

25-11-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş