Arama sonuçları

'MEB'in kapısının kilitlenmesini Kılıçdaroğlu'nun korumasının istediği' iddia edildi

'MEB'in kapısının kilitlenmesini Kılıçdaroğlu'nun korumasının istediği' iddia edildi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli Eğitim Bakanlığı'nın önündeki kapının kilitlenmesini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun korumasının istediği yönündeki iddialara ilişkin ilişkin, "Okuyunca bir siyasetçi olarak utandım. Siyasetçiler adına utandım" dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, muhalefetin "toplumun sinir uçları nasıl tahrip edilir"le meşgul olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı önünde yaptığı açıklamaya ilişkin bir gazetecinin yazısına işaret eden Aydemir, "Böyle olmaz, bu yapılacak iş değil. Hele hele bir genel başkanın bunları yapması akla hayale gelmeyecek şeylerdir ama akla hayale gelmeyecek işlerle uğraşıyorlar" dedi.

KAPININ KİLİTLENMESİNİ KİM İSTEDİ?

Söz konusu gazetecinin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın önündeki kapının kilitlenmesini Kılıçdaroğlu'nun korumasının istediği yönündeki iddiasına dikkati çeken Aydemir, bir genel başkanın görüşmeye protokol kapısından gitmesi gerekirken, bu kapıdan gitmediğinin altını çizdi.

"BUNA GEREK VAR MI?"

Oradaki kilitli kapı görüntülensin diye özellikle birtakım örgütlü yapıların nümayiş yaptıkları taraftan gidildiğini anlatan Aydemir, "Sanki Bakan Bey, onunla görüşmemiş ve kapıları da kilitlemiş, zincirlemiş gibi bir görüntü vermek için. Buna gerek var mı?" diye konuştu.

 

04-01-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş