Arama sonuçları

MEF Üniversitesi Flipped Learning’i Meksika’da anlattı

MEF Üniversitesi Flipped Learning’i Meksika’da anlattı

MEF Üniversitesi Flipped Learning’i Meksika’da anlattı. Yenilikçi aktif öğrenme yönetimi olan Flipped Learning’e geçmek isteyen Meksika’daki Anahuac Üniversitesi Flipped, Adaptif, Dijital ve Aktif Öğrenmedeki deneyimlerini anlatması için MEF Üniversitesi’ni davet etti.

MEF Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Caroline Fell Kurban ve Flipped Learning Küresel İnisiyatifi (FLGI) Global Gelişim Direktörü Errol St. Clair Smith ile birlikte üç gün boyunca Anahuac Üniversitesi’nde “Flipped Learning Master” eğitimi verdi. Anahuac Üniversitesi’nden üst yönetim, 19 dekan dahil olmak üzere 60 öğretim üyesinden oluşan ekip uygulamalı Flipped Learning eğitimi aldı.

MEF ÜNİVERSİTESİ FLIPPED LEARNING’İ MEKSİKA’DA ANLATTI

Northern Colorado’da 2019’da gerçekleşen 5. Flipped Learning Konferansı’nda MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin ve MEF Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Caroline Fell Kurban ile iletişime geçen Anahuac Üniversitesi yönetimi, üniversitelerinde Flipped Learning’i uygulamaya karar verdi. Ardından da dünyada tüm programlarında Flipped Learning’i uygulayan ilk ve tek üniversite olan MEF Üniversitesi’nden ve FLGI’dan bilgi ve eğitim almak için iletişime geçti.  Öğrenme ve Öğretme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Caroline Fell Kurban şöyle dedi:

“MEF Üniversitesi’nde Flipped Learning ile ilgili deneyimlerimizi bugüne kadar ilki İngiltere ikinci ve üçüncüsü ABD’de olmak üzere üç kitap ile yükseköğretim düzeyinde paylaştık. MEF Üniversitesi’ndeki uygulamalarımız ve yürüttüğümüz yenilikler dünyanın birçok ülkesindeki yükseköğretim kurumunun ilgisini çekiyor. Bu alanda yürüttüğümüz çalışmaları her zaman paylaşmaya hazırız.’’

07-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş