Arama sonuçları

Meslek liseliler sektör temsilcileri ve mezunlarla buluştu

Meslek liseliler sektör temsilcileri ve mezunlarla buluştu

Tekirdağ Çerkezköy’deki Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Kariyer Günleri’ etkinliği gerçekleştirildi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, farklı illerden öğretmenler, öğrenciler, sektör temsilcileri ve lisesinin mezunlarının da katıldığı törende liseye emek verenler için de bir anma töreni de gerçekleştirildi. 

"OKUL-SEKTÖR İŞ BİRLİĞİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞAN BİR OKULUZ"

Törende konuşan okul müdürü Murat Kıroğlu, okulun kurulduğu 2007 yılından bu yana en eski üyesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bizler 2007 yılından bu yana okul - sektör iş birliğini gerçek anlamda sağlamaya çalışan bir okuluz ve bunu yaptığımız çalışmalarla göstermek istedik. Bu çalışmalar esnasında en başından bize desteklerini esirgemeyen ama şu an aramızda olmayan değerli eğitim gönüllülerimizi ise unutmadık, unutamayız. Bizlere çok şey kattılar. Bu şuurla bizlerde öğrencilerimize onlardan gördüğümüz eğitim aşkıyla birşeyler verme çabasını devam ettiriyoruz. Bunun kanıtı olarakda sizleri eski mezunlarımızla buluşturuyor onların nerelere gelip neler yapabildiklerini, sektöründe sizden neler beklediğini sektör temsilcilerimizin kendilerinden duyun istiyoruz. Çünkü hedefimiz doğru yerde, doğru zamanda, doğru işler yapabilen mutlu bir nesil bırakabilmek.”

VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER ANILDI

Sektör temsilcilerinin ve mezun öğrencilerin konuşmalarının ardından okulun kuruluşundan bu yana emeği geçenler video gösterimi ile anıldı. Türk Tekstil Vakfı Başkanı Sadık Oğuz, Türk Tekstil Vakfı Başkan Yardımcısı Lütfi Paker, Türk Tekstil Vakfı Eğitim Danışmanı Akgün Ertem, Usta Öğretici Orhan Ülkar ve Usta Öğretici Hasan Taslacı’nın görüntülerinin yer aldığı video duygusal anlara sahne oldu.

15-06-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş