Arama sonuçları

Milli Eğitim’de ‘ölçme ve değerlerdirme ve sınav’ ataması

Milli Eğitim’de ‘ölçme ve değerlerdirme ve sınav’ ataması

Bazı bakanlıklar ile kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) açık bulunan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Murat İlikhan atandı.

Atama kararları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel görevinden alındı, yerine Eyyüp Karahan atandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda açık bulunan Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Meral Ertan Bulut getirildi.

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Doğan Yorulmaz, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Salih Livaoğlu, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Bekir Çelen atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda açık bulunan Spor Müşavirliği’ne Selçuk Çebi getirildi. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne Burçkin Dal atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Osman Savaş getirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nda açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Volkan Koç atandı. Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürü Vahap Şimşek görevden alındı. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığı’na, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak getirildi.

 

 

26-12-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş