Arama sonuçları

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Şahin'den, üniversitenin kuruluşunun yıl dönümü mesajı

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Şahin'den, üniversitenin kuruluşunun yıl dönümü mesajı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, NKÜ'nün kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rektör Şahin mesajında, eğitim ve araştırmada öncü, şehir ile iç içe, örnek bir bilim yuvası olarak tüm gayretleriyle çalıştıklarını belirtti.

Yükseköğretimde niteliğin çok önemli olduğunun bilincinde olduklarını, bunun için kalite ve akreditasyon çalışmalarına öncelik verdiklerini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak ülke ve bölge kalkınmasına sunduğumuz katkıların başında, ülkemiz adına stratejik bir konu olan yerli ve milli tohum konusunda artık tüm halkımızın yakından bildiği girişimlerimiz gelmektedir. Öğrenci ve mezunlarımızın istihdam ve kariyer fırsatlarını yakalaması için de Trakya'daki en büyük bölgesel kariyer fuarı TRAKYAKAF, 23-24 Mart 2022 tarihlerinde engelsiz üniversite ödüllü kampüsümüzde düzenlenecektir.

Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan sevgili öğrencilerimize ve özveriyle çalışan değerli mesai arkadaşlarıma 17 Mart üniversitemizin kuruluş yıl dönümü vesilesi ile başarılar diler, teveccühleri için hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Hatırlatma dozu aşılarımızı yaptırarak, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak sağlıklı günlere hep beraber çok çalışarak da güçlü yarınlara ulaşacağız."

17-03-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş