Arama sonuçları

O yıl okullarımızın mevcudu Çanakkale'de 'bağımsızlık' dersindeydi

O yıl okullarımızın mevcudu Çanakkale'de 'bağımsızlık' dersindeydi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çanakkale Savaşları sırasında öğrencilerin "bağımsızlık" dersinde olduğunu belirterek, "Bize bıraktıkları ödevi hakkıyla yapabilmek gayesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, saygı ve dua ile anıyorum" ifadesini kullandı.

Selçuk, Twitter hesabından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Çanakkale Savaşları sırasında mezun veremeyen okulların yer aldığı video paylaştı.

Bakan Selçuk, paylaşımında, "O yıl okullarımızın mevcudu Çanakkale'de 'bağımsızlık' dersindeydi. Bize bıraktıkları ödevi hakkıyla yapabilmek gayesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, saygı ve dua ile anıyorum" ifadelerine yer verdi. 

“UMUTSUNUZ, GURURSUNUZ EVLATLARIM”

Bakan Selçuk ayrıca, dün Çanakkale şehitlerini ziyaret ederek mezarlarına karanfil bırakan öğrencilerin fotoğraflarını da paylaştı.

Fotoğrafların, "Karanfilleri, şehitlerimizin ebedi istirahatgahına tüm arkadaşlarımız adına bıraktık” notuyla kendisine ulaştırıldığını aktaran Selçuk, "Umutsunuz, gurursunuz evlatlarım. Şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarına rahmet ve minnetle" ifadelerini kullandı.

18-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş