Arama sonuçları

Sınıfta maskeler çıktı

Sınıfta maskeler çıktı

Kapalı mekanlarda ve okullarda maske kullanım zorunluluğunun kaldırılmasının ardından okullarda maske kullamı da son buldu. Öğrenciler maskesiz derslere girmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

İzmir'de de öğrenciler uzun süre sonra maskesiz derse girdi. Yaklaşık 700 bin öğrencinin bulunduğu kentte Kovid-19 tedbirleri kapsamında okulda derslere maskeli girmek zorunda kalan çocuklar, yaklaşık 3 yıl sonra maskesiz sınıfa girmenin mutluluğunu yaşadı.

MASKELER ÇIKARILDI

Karabağlar ilçesinde 930 öğrencinin bulunduğu Agah Efendi İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilerin de yeniden maskesiz okula girdikleri için heyecanlı oldukları gözlendi.

Sabah zilinin çalmasının ardından sınıflara alınan öğrenciler, uzun süre sonra maskesiz olarak ders yaptı.

"MASKEYLE DERSE GİRMEK ZOR OLUYORDU"

1. sınıf öğrencisi İlkin Tuncay, AA muhabirine, bu yıl okula başladığını ve şimdiye kadar salgın nedeniyle sürekli maskeli okula geldiğini belirterek, "Maskeyle derse girmek zor oluyordu, bunun için çok sevinçliyim" dedi.

Gece Reyhan Yazar ise "Maske nedeniyle özellikle oyun oynarken pek rahat olmuyordu şimdi artık maske takmadan derslere gireceğimiz için çok mutluyum. Umarım bir daha maske takmak zorunda kalmayız" diye konuştu.

27-04-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş