Arama sonuçları

Öğrencilerden sağlık çalışanlarına müzikli moral

Öğrencilerden sağlık çalışanlarına müzikli moral

Yozgat'ta 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, söyledikleri şarkı ve türkülerle sağlık çalışanlarına moral verdi.

Yozgat Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler şarkı ve türkü söyledi, sağlık çalışanları öğrencilere eşlik etti.

Etkinliğe katılan Yozgat Valisi Ziya Polat, yaptığı konuşmada, salgın döneminde verdikleri emek ve gösterdikleri fedakarlıktan dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERDEN DESTEK GELDİ

Polat, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinin devam ettiğini belirterek, şöyle dedi: "Bir yıldır salgınla mücadele ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Yozgat'ın sağlık altyapısı çok  güzel. Bir taraftan şehir hastanemiz, bir taraftan üniversite hastanemiz sayesinde salgın sürecinde fazla sıkıntı yaşamadık."

Belediye Başkanı Celal Köse de sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Kozan ise sağlık çalışanlarının salgın döneminde canla başla çalıştığını aktardı. Konuşmaların ardındna Vali Polat, sağlık çalışanlarına başarı belgesi verdi.

15-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş