Arama sonuçları

Öğrenciye tablet desteği devam ediyor

Öğrenciye tablet desteği devam ediyor

Öğrenciye tablet desteği devam ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nce (TOBB) Sakarya'da ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilen 55 tablet bilgisayar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

SATSO'dan yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen imza töreninde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, eğitime verilen desteğin gelecek için önemli olduğunu vurguladı. Salgın döneminin sağlık ve ekonomide olduğu kadar eğitimde de kendini gösterdiğine dikkati çeken Gün, şöyle dedi:

ÖĞRENCİYE TABLET DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

"Bu süreçten en olumsuz etkilenenlerin başında da öğrencilerimiz gelmektedir. Milli Eğitim Bakanlığımız ve il müdürlüklerimiz eğitimin devamlılığını sağlamak adına çalışmaya devam ediyorlar. İş dünyası olarak bizler de bu süreçte eğitimin durmaması için destek olmaya gayret ediyoruz."

Gün, TOBB öncülüğünde 81 ildeki 365 oda ve borsanın da iş birliğiyle başlatılan tablet bağışı kapsamında destek vermekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da salgın sürecinin eğitimde ve öğrenciler üzerinde hasar bırakmaması için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından 55 tablet, öğrencilere verilmek üzere Durmuş'a teslim edildi.

NALLIHAN BELEDİYESİNDEN 100 ÖĞRENCİYE TABLET

Ankara  Nallıhan Belediyesi de ihtiyaz sahibi 100 öğrenciye tablet dağıttı. Sakarya Ortaokulu salonunda düzenlenen tablet teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, evlatlarımızı eğitimden yoksun bırakamazdık" dedi.

Kaymakam Ergün Baysal da bu girişimiyle eğitim öğretime verdiği katkıdan ötürü Belediye Başkanı Öntaş’a teşekkür etti.

Dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice de katıldı.

ESKİL İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITILDI

Aksaray'ın Eskil İlçesi'nde "Tabletsiz Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında belirlenen 20 öğrenciye tablet verildi.

Eskil Belediyesi'nce başlatılan proje kapsamında hayırsever vatandaşların da desteğiyle alınan 20 tablet, öğrencilere hediye edildi.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, eğitime desteklerinin sürdüğünü söyledi.

 

MERSİN'DE ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

Mersin'de öğrencilere tablet desteğinde bulunuldu. 

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan ve MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol  ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 103 tableti Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'ya teslim etti.

 

14-01-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş