Arama sonuçları

Öğretmenlere 'eTwinning' projeleriyle Avrupa Özel Ödülleri

Öğretmenlere 'eTwinning' projeleriyle Avrupa Özel Ödülleri

Öğretmenlere 'eTwinning' projeleriyle Avrupa Özel Ödülleri. Avrupa ve Türkiye'deki okulların birbiriyle bağlantı kurabilmesi ve proje ortaklıkları yapabilmeleri amacıyla oluşturulan "eTwinning Faaliyeti" kapsamında bu yıl Türkiye'den eğitimcilerin geliştirdiği projeler, 13 kategorinin 9'unda Avrupa Özel Ödülü'ne değer görüldü.

ÖĞRETMENLERE AVRUPA ÖZEL ÖDÜLLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Genel Müdürlük tarafından yürütülen "eTwinning Faaliyeti", bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırıp Avrupa'da okul iş birliğini teşvik ediyor.

Bu kapsamda her yıl Avrupa Komisyonu'nca 43 ülkede yapılan eTwinning projelerinden en iyilerine Avrupa Özel Ödülleri veriliyor.

Bu yıl Avrupa'da tüm ülkeler tarafından 870 proje önerildi.

Türkiye'den 31 öğretmenin hazırladığı 4'ü yaş kategorisi, 5'i özel ödül kategorisi olmak üzere 9 kategoride yapılan 8 uluslararası proje çalışması, Avrupa Özel Ödülüne layık görüldü.

26-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş