Arama sonuçları

Öğretmenlere ücretsiz teknoloji konferansı

Öğretmenlere ücretsiz teknoloji konferansı

FMV Işık Okulları Teknoloji Stratejileri Komisyonu (TESKO) 8 Mayıs 2021 tarihinde aday öğretmenler ve tüm Işık öğretmenleri için ‘Geleceği Aydınlatacak Öğretmenlere Bir Işık’ başlıklı çevrim içi eğitim teknolojileri konferansı düzenleyecek.  09.30-15.00 saatleri arasında çevrim içi Zoom platformu üzerinden ücretsiz gerçekleşecek konferansa dileyen aday öğretmenler ve tüm Işık öğretmenleri www.fmv.edu.tr/egitimteknolojilerikonferansi linkini tıklayarak kayıt olabilecek.

FMV Işık Okulları, etkinlik kapsamında, 135 yıllık eğitim tecrübesiyle, üniversitelerin eğitim fakültelerinde eğitim gören öğretmen adaylarının, örgün ve uzaktan eğitimde teknolojinin kullanımı konusunda farkındalıklarını artırmayı, eğitim teknolojilerinin pedagojik bakış açısıyla sürece nasıl dâhil edildiğini gösteren ders tasarımları ve örnek uygulamalar ile buluşturmayı hedefliyor.

KONFERANSA KİMLER KATILACAK

Konferansta, UiPath Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ve ODTÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım da gençler iki önemli sunum gerçekleştirecek.

Etkinlik kapsamında, Işık Okulları Dijital Liderler Akademisi (DLA) programında alanında uzman akademisyenler ile etkin ders tasarımları üzerine çalışan DLA öğretmenlerinin farklı temalarda tasarladığı/uyguladığı ders planı ve dijital materyalleri de öğretmen adayı gençler ile (40 dakikalık) eş zamanlı oturumlar ile buluşturulacak.

 

30-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş