Arama sonuçları

Ortaylı, 23 Nisan’ın 100. Yılı’nda çocuklarla buluşuyor

Ortaylı, 23 Nisan’ın 100. Yılı’nda çocuklarla buluşuyor

Ortaylı, 23 Nisan’ın 100. Yılı’nda çocuklarla buluşuyor. MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin tam zamanlı öğretim üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı’nda çocuklarla online olarak buluşacak ve onlara Mustafa Kemal Atatürk’ü ve 23 Nisan’ın önemini anlatacak.

Türkiye’yi ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl sokaklarda kutlanmayacak “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. Yıl Etkinlikleri”’ne bir katkı da MEF Üniversitesi’nden geldi.

ORTAYLI, 23 NİSAN’IN 100. YILI’DA ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Prof. Dr. İlber Ortaylı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı’nda 23 Nisan 2020, Perşembe, saat 13.00’te MEF Üniversitesi organizasyonunda online olarak çocuklarla buluşacak. Çocuklara Mustafa Kemal Atatürk’ü ve 23 Nisan’ın önemini anlatacak.

Dileyen tüm çocukların katılabileceği konuşma için MEF Üniversitesi web sayfasından ya da MEF Üniversitesi sosyal medya hesaplarından yayınlanan linkten kayıt olmak gerekiyor. Konferansa katılmak isteyen çocuklar ailelerinin yardımıyla kayıt olurken Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya iletilmek üzere bir soru da yazabiliyorlar. İlber Hoca konuşmasının sonunda tüm sorular içinden kura ile seçilecek belli sayıdaki soruya cevap vererek çocuklarla etkileşime geçecek.

21-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş