Arama sonuçları

ÖSYM Türkiye'nin en güvenli merkezi olacak

ÖSYM Türkiye'nin en güvenli merkezi olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde ÖSYM'nin Türkiye'nin en güvenli merkezi olacağını, bu merkezin başında liyakatli kişiler bulunacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul Planlama Ajansı'nın Florya Kampüsü'nde yapılan CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasında, Türkiye'nin büyük sorunlar yaşadığını bildiklerini, bu sorunlarla mücadele etmek zorunda olduklarını söyledi.

GENÇLERLE YAPILACAK

Kılıçdaroğlu, Türkiye'de çağdaş uygarlığı yakalamayı, daha mutlu ve daha güzel ülkede yaşamayı hedeflediklerini belirtti. Kılıçdaroğlu, çağdaş uygarlığı yakalamak ve onu aşmanın yolunun daha enerjik, daha kararlı, daha azimli, geleceğe güvenle bakan, her alanda iyi yetişmiş, düşüncelerini özgürce dile getiren bir toplumu inşa etmek olduğunu vurguladı.

Bu tarihsel misyonu gençlerle beraber yerine getireceklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde ÖSYM'nin Türkiye'nin en güvenli merkezi olacağını, bu merkezin başında liyakatli kişiler bulunacağını kaydetti.

İktidara geldiklerinde en geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceklerinin sözünü veren Kılıçdaroğlu, 2019'da CHP'li belediyelere ait 22 yurt bulunduğunu, bugün yurt sayısının 83'e çıktığını, bu yurtlarda 14 bin 745 öğrencinin barındığını anlattı.

Kılıçdaroğlu, öğrenci bursu ve kredilerinin yükseltilmesini, söz konusu artışların da eylülden itibaren yapılmasını istediklerini ifade etti.

 

13-08-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş