Arama sonuçları

Özel öğrencilerden 'engelsiz yürüyüş' etkinliği

Özel öğrencilerden 'engelsiz yürüyüş' etkinliği

Düzce'de Engelliler Haftası kapsamında yürüyüş gerçekleştiren özel öğrenciler, zeybek gösterisi sundu, şarkı ve türküler söyleyerek eğlendi.

İl Milli Eğitim ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerince hafta kapsamında "engelsiz yürüyüş" etkinliği düzenlendi.

BANDOLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Ellerinde "Sevgi varsa engel yok", "Bir gün değil her gün görünmek istiyoruz", "En büyük engel sevgisizliktir" yazılı dövizlerle Cedidiye Meydanı'nda toplanan özel gereksinimli öğrenciler ve velileri, Düzce Belediyesi Bando Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde Anıtpark'a yürüdü.

Burada zeybek gösterisi sunan özel öğrenciler, şarkı ve türküler söyleyerek haftalarını kutladı.

Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlik, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, yaptığı açıklamada, özel eğitim okullarının çok güçlü ve kaliteli eğitim verdiğini söyledi.

Kurumlarda eğitim gören öğrencilerin şehirle bütünleşmesi için bu programı düzenlediklerini anlatan Kırbaç, "Çocuklarımızın çok iyi eğitim almasını sağlayan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ercan Öztürk de özel gereksinimli öğrencilerin bütün engelleri kendilerinin aşabildiğini belirterek, "Biz onlara engel olmayalım yeter" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Düzce Valisi Cevdet Atay ve protokol üyeleri de katıldı.

10-05-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş