Arama sonuçları

Özel öğretim kursları da açılıyor

Özel öğretim kursları da açılıyor

Özel öğretim kursları da açılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) karar aldı. Özel okul öncesi eğitim kurumlarının ardından üniversiteye hazırlık kursları düzenleyen özel öğretim kurslarının da açılmasına karar verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız, yaptığı açıklamada, özel öğretim kurslarının gerekli önlemleri alarak öğrenci velilerinin istemesi halinde, eğitimlere bugünden itibaren başlayabileceğini duyurdu.

HİJYEN KURALLARINA TİTİZLİKLE UYULACAK

Yıldız, özel öğretim kursları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri binalarında, eğitimde kullanılan araç gereçlerde ve öğrenci, kursiyer ve engelli bireylerin merkeze ulaşımlarını sağlayan servis araçlarında maske kullanımı, hijyen ve sosyal mesafenin korunması ile ilgili tedbirlerle birlikte diğer kurallara titizlikle uymalarının sağlanacağını, uymayanlar hakkında ilgili birimlerce mevzuatları doğrultusunda gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirtti.

Genel Müdür Yıldız, özel okullar, özel öğretim kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile ilgili yazıların illere gönderildiğini sözlerine ekledi.

01-06-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş