Arama sonuçları

Özel öğretim kursları ne zaman açılacak?

Özel öğretim kursları ne zaman açılacak?

Özel öğretim kursları ne zaman açılacak? Okul öncesi eğitim kurumları, sürücü kursları başta bazı kurslar açılıyor. Peki öğrencileri sınavlara hazırlayan özel öğretim kursları ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) kararına göre özel okul öncesi eğitim kurumları ile aralarında yabancı dil, bilgisayar, resim ve müzik kurslarının da bulunduğu çeşitli özel kurslar ve sürücü kurslarının 1 Haziran'dan itibaren açılacak. Merak edilen ise özel öğretim kurslarının ne zaman açılacağı oldu.

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız özel okul öncesi eğitim kurumlarının dışında açılacak eğitim kurumlarını şöyle sıraladı:

ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

“Yabancı dil, bilgisayar, resim ve müzik kurslarının da aralarında bulunduğu özel çeşitli kurslar, sosyal etkinlik merkezleri, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, iş makineleri sürücü eğitim kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, gemi adamı, pilot yetiştirme kursları, mesleki eğitim merkezleri ile benzeri özel kurumlardan isteyenler, 1 Haziran itibarıyla eğitime başlayabilecek. “

UZAKTAN EĞİTİME DEVAM EDECEKLER

Yıldız, bu süreçte, sadece özel öğretim kurslarının uzaktan eğitime devam edeceklerini söyledi.

30-05-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş