Arama sonuçları

Özel okullar ‘başkanlarını’ değiştirmedi

Özel okullar ‘başkanlarını’ değiştirmedi

Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) 36. Dönem Genel Kurulu’nu yaptı. Genel Kurul’da yeni yönetim de belirlendi. Dernek başkanlığını yine Florya Koleji kurucusu Zafer Öztürk yürütecek.

TÖZOK Başkanı Nurullah Dal’ın 19 Aralık 2020 Aralık ayında koronavirüs yüzünden yaşamını yitirmesinin ardından (TÖZOK  yeni yönetimini belirlemişti. Yönetim Kurulu üyelerinden Zafer Öztürk, derneğin başkanı olmuştu.

OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Yaklaşık bir yılın ardından dernek olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da Zafer Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Saim Meral Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na seçildi. Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığı’na da derneğin iki dönem başkanlığını yapan Cem Gülan seçildi.

Dernekten yapılan açıklamada şöyle denildi: “1951 yılından beri hizmet vermekte olan Türkiye Özel Okullar Derneği her zaman olduğu gibi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş medeniyet yolunda sizlerin de desteğiyle hizmet vermeye devam edecektir. Bu dönem en büyük önceliğimiz yine öğretmen eğitimi alanında olacaktır.”

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Başkan:  Zafer Öztürk. Florya Koleji

Başkan Yardımcısı: Saim Meral, Tarhan Koleji

Genel Sekreter: Zafer Eraslan, İzmir Çakabey Koleji.

Muhasip Üye: Hande Göksel, Adana Koleji.

Üye: Mina Akcen Ste. Pulcherie Fransız Lisesi.

Üye: Nigar Evgin, Metin Sabancı Okulları

Üye: Mehmet Yüksel, Ankara Yükselen Koleji

Üye: Can Akyollu, Bursa Tan Okulları.

Üye Cenk Eyüboğlu. Eyüboğlu Eğitim Kurumları

25-11-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş