Arama sonuçları

Psikolojik danışmanlar çevrim içi buluşuyor

Psikolojik danışmanlar çevrim içi buluşuyor

Pandemi döneminde rehberlik ve psikolojik danışma faaliyetleri de dijital ortama taşındı. Bu faaliyetlerin nasıl daha verimli ve etkileşimli hale getirileceği ise çevrim içi seminerde tartışılacak. ide okulları ve Koç Okulu tarafından düzenlenen seminerde iyi örnekler de paylaşılacak.

ide okulları Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü yaptığı açıklamada sınıf/grup etkinliklerinde öğrencilere daha etkili ulaşabilmek öğrencileri sürece dahil edebilmek, duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilmelerini sağlamak için rehberlik etkinliklerini dijital platforma nasıl taşıyabileceklerini  meslektaşlar arası paylaşıma açmak istediklerini söyledi.

Seminere konuşmacı ya da dinleyici olarak katılmanın mümkün olduğu ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:  “ide okulları ve Koç Okulu olarak, tüm dünya böylesine bir süreçten geçerken işimizi en iyi şekilde yapmak için meslektaşlarımızla dayanışmanın, ortak akılla düşünmenin ve birbirimizden beslenmenin bizlere katkı sağlayacağına inanıyoruz” denildi.

11 Mart, 8 Nisan, 6 Mayıs ve 3 Haziran tarihlerinde oturumlar halinde düzenlenecek projeye konuşmacı ya da dinleyici olarak katılmak isteyenlerin 1 Mart tarihine kadar başvurmaları gerekiyor.

26-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş