Arama sonuçları

Resmi Gazete: Rektör ataması ve görevden almalar

Resmi Gazete: Rektör ataması ve görevden almalar

Bazı bakanlık ve kurumlarda yapılan atama ve görevden almalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ticaret Bakanlığı bakan yardımcısı Gonca Işık Yılma Batur görevinden alındı, yerine Mustafa Tuzcu atandı. 

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ’NE REKTÖR

Abdullah Gül Üniversitesi (Kayseri) Rektörlüğüne Prof. Dr. Cengiz Yılmaz getirildi. Yılmaz, üniversitenin Yönetim Birimleri Fakültesi kurucu dekanlığı görevinde bulunuyordu.  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme (KOSGEB) İdaresi Başkanlığına Hasan Basri Kurt atandı. Kurt, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü idi.  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. İlker Murat Ar getirildi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına İlknur İnam, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına ise Erdal Anık atandı. 

TARIM VE ORMAN BAKANLIKLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mehmet Hasdemir oldu. Hasdemir, Şeker Dairesi Başkanlığı görevini yürütüyordu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürü Ahmet Yılmaz görevinden alındı. Bu göreve Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Nihat Umut Döktür getirildi. 

Antalya il Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar da görevinden alındı. 

Öte yandan, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Yönetim Kurulu üyeliğine Leman Çetiner atandı. 

MTA Genel Müdür Yardımcıları Akan Gülmez ve Ercan Demiryürek de görevden alındı.

AjansBizim

08-05-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş