Arama sonuçları

RTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin temeli atıldı

RTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin temeli atıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi temel atma töreninde konuştu. Yazıcı, eğitimin önemin ve teknolojik donanımın önemine değinerek, şöyle dedi: 

"21. yüzyılın en büyük özelliği bilgi üretmek ve üretilen bilgiyi kullanmaktır. O ünitelerden birinin temelini atıyoruz. İnşallah gençlerimiz bu eğitim kurumlarında yetişir, donanımlı hale gelir ve insanlık gerçekten sorunlarının çözümü konusunda başvuracağı kaynakların daha da zenginleşmesine vesile olduğumuzu görür. Hep birlikte bu hedefe odaklanmış olarak bugün bu eserin temelini atıyoruz."

Yazıcı, AK Parti döneminde bütün sağlık hizmetlerinin tek çatı altında birleştirildiğini söyledi. Yazıcı, "İnsanları hangi kurumda çalışırsa çalışsın; memur, işçi, esnaf veya işi olmayan vatandaş olsun, ne olursa olsun ülkemizde sağladığımız sağlık alanındaki hizmet kalitesine eşit şekilde erişme hakkı olmalıdır. Sağlık alanındaki yatırımlarımızın temelinde bu bakış var" ifadelerini kullandı.

TEMELİ ATILDI

Konuşmaların ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi temeli atıldı.

Programa Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve diğer ilgililer katıldı.

20-05-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş