Arama sonuçları

Zorunlu PCR testi haksız ve hukuksuz bir uygulamadır

Zorunlu PCR testi haksız ve hukuksuz bir uygulamadır

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, zorunlu PCR testinin, haksız ve hukuksuz bir uygulama olduğunu, bunun birçok alanda kaosa sebep olduğunu iddia etti.

Karaduman, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 2021-2022 eğitim öğretim yılının uzun bir aradan sonra başladığını belirterek, son bir yılda özellikle eğitim alanında çok ciddi kayıplar verildiğini söyledi.

Karaduman, koronavirüs (Kovid-19) sürecinin başında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, "Semptom göstermeyenlerin PCR testi yaptırmasına gerek yoktur" açıklaması yaptığını hatırlatatı. Karaduman, "Bugün ne yazık ki bu sözü söyleyenlerin milyonlarca sağlıklı insanı haftada 2 ya da 3 defa PCR testine zorunlu tuttuklarının da büyük bir çarpıklık olarak ortada durduğunu ifade etmek isterim" dedi.

"PCR TESTİ UYGULAMASI BİR AN ÖNCE SONLANDIRILMALI"

Zorunlu PCR testinin, haksız ve hukuksuz bir uygulama olduğunu savunan Karaduman, şöyle dedi: "Bu uygulama eğitimden ulaşıma birçok alanda büyük bir kaosa sebebiyet doğurmaktadır. Zorunlu PCR testi uygulaması bir an önce sonlandırılmalı."

Tarımın, Türkiye için hayati bir mesele olduğunu vurgulayan Karaduman, tarımda dışa bağımlı olmanın Türkiye açısından kabul edilemez olduğunu belirtti.

09-09-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş