Arama sonuçları

SEV Yönetim Kurulu Başkanı Piraye Erdem oldu

 SEV Yönetim Kurulu Başkanı Piraye Erdem oldu

Bünyesinde Üsküdar Amerikan Lisesi (UAA), Tarsus Amerikan Koleji (TAC), İzmir Amerikan Koleji (ACI), SEV Amerikan Koleji (SAC), Üsküdar, İzmir ve Tarsus SEV İlköğretim Okulları ve SEV Yayıncılık (Redhouse ve Redhouse Kidz) bulunan Sağlık ve Eğitim Vakfı’nda (SEV) bayrağı yeni Yönetim Kurulu devraldı.

SEV’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı, uluslararası hukuk alanının uzman isimlerinden, Türkiye'nin önde gelen hukuk bürosu Erdem&Erdem’in Kurucu ve Yönetici Ortağı Avukat Piraye Erdem oldu. İki dönemdir SEV’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Tarsus Amerikan Koleji mezunu, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane’den (TAC’84) devralan İzmir Amerikan Koleji mezunu Piraye Erdem (ACI’80), şunları söyledi:

ÇOCUKLAR, YARINLARIMIZ İÇİN UMUDUMUZ

“Yarınlara bırakılacak en değerli mirasın, bütünsel bir eğitim vizyonuyla yetiştirilmiş, sağlıklı ve duyarlı bireyler olduğuna inanıyorum. SEV Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeliğimin ardından, şimdi de SEV Yönetim Kurulu Başkanı olarak bu saygın göreve devam edeceğim için çok mutluyum. Çocuklar, güzel yarınlar için en büyük umudumuzdur. Onlara zengin ve dönüştürücü bir eğitim sunarak, çevreye, insana, doğaya saygılı, meraklı ve dürüst bireyler olmalarına katkı sağlayacak olmaktan onur duyuyorum.”

SEV Mütevelli Heyeti’nin oylarıyla seçilen Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, farklı sektörlerde üst düzey görevlerde iş hayatlarını aktif olarak sürdüren profesyonellerden oluşuyor. Önümüzdeki üç yıllık dönemde, Başkanlığını Erdem&Erdem Hukuk Bürosu’nun Kurucu ve Yönetici Ortağı Avukat Piraye Erdem’in yürüteceği ve tamamı Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji ve Tarsus Amerikan Koleji mezunları olan yeni SEV Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:  

YENİ YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

Başkan, Piraye Erdem (ACI'80)

Esra Yazıcı Tözge (ACI'84)

Ali Uzun (ACI'01)

Canan Özsoy (UAA'80)

Pelin Urgancılar (UAA'93)

Berna Ülman (UAA'83)

Önder Kaplancık (TAC'87)

H. Ruhi Koçak (TAC'84)

Rasim Küçükkurt (TAC'84

YEDEK ÜYELER

Ömür Kula (ACI'99)

Sitare Sezgin (ACI'92)

Feyyaz Ünal (ACI'00)

Özlem Cinemre (UAA'84)

Prof. Dr. Arzu Erdem (UAA'79)

Zeynep Keskin (UAA'84)

Ozan Gürsoy (TAC'92)

Muzaffer Okay (TAC'84)

Önder Yol (TAC'81)

 

 

20-12-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş