Arama sonuçları

SEV'li bilişim öğretmenine Hindistan'dan küresel ödül

SEV'li bilişim öğretmenine Hindistan'dan küresel ödül

SEV'li bilişim öğretmenine Hindistan'dan küresel ödül. Dünyanın tüm bölgelerinden mükemmel öğretmenleri tanımak amacıyla Hindistan Yeni Delhi’de bu yıl üçüncü kez düzenlenen Küresel Öğretmen Ödülleri’nde (Global Teacher Award 2020), İzmir’den aday olan Yudum Özkan ödüle layık görüldü.

İzmir SEV İlköğretim Kurumları Eğitim Teknolojileri Öğretmeni Yudum Özkan, teknolojinin tüm disiplinlerde kullanılmasına yönelik Türkiye genelinde yaptığı öğretmen eğitimleri ve projeler, katıldığı ulusal ve uluslararası yarışma ve seminerlerin yanı sıra özellikle pandemi döneminde tüm dünyanın en önemli gündemi olan uzaktan eğitimin daha ulaşılabilir ve anlaşılabilir olmasına yönelik yaptığı projelerle “Küresel Öğretmen Ödülü”ne layık görüldü.

110 ÜLKE KATILDI

Bilişim Teknolojileri uygulamalarının sınıf ve alan dışına çıkarak diğer derslerle bütünleşmesi, öğretmenlerin ve okulların teknolojik entegrasyonunun uluslararası standartlara ulaşması, Teknoloji Entegrasyonu ile Dijital Oyun Tabanlı Öğrenme üzerine uzun yıllardır çalışmalar yapan, projeler geliştiren ve eğitimler veren Yudum Özkan, 110 ülkeden katılan yüzlerce öğretmen arasından Küresel Öğretmen Ödülü’nü (Global Teacher Award) kazandı.

TORONTO’DAN DA ÖDÜLÜ VAR

AKS (Alert Knowledge Service) Eğitim Ödülleri'nden biri olan Küresel Öğretmen Ödülü, dünyanın her köşesine aktif bir şekilde ulaşabilen ve mesleğine olağanüstü katkı sağlayan istisnai öğretmenleri tanımayı, tanıtmayı amaçlıyor. Öğretimlerinin saygınlığı ve etkinliği, uzman liderlikleri, toplumla olan ilişkileri nedeniyle seçkin eğitimcilere verilen Küresel Öğretmen Ödülü’ne layık görülen İzmir SEV Bilişim Öğretmeni Yudum Özkan, ödülünü 22 Kasım’da düzenlenecek çevrimiçi törenle alacak. Özkan, 2016 yılında da dünyadan 300 öğretmenin seçildiği Toronto'da gerçekleştirilen Microsoft Global E2 Konferansı’nda da birincilik ödülü almıştı.

27-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş