Arama sonuçları

TED'in 16'ncı Başkanlar Toplantısı'na Edirne ev sahipliği yapacak

TED'in 16'ncı Başkanlar Toplantısı'na Edirne ev sahipliği yapacak

Türk Eğitim Derneği (TED) okullarının vakıf başkanları, şirket yönetim kurulu başkanları ve kurucu temsilcileri ile her yıl yapılan değerlendirme toplantılarının 16.'sına Edirne TED okulları ev sahipliği yapacak.

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, yazılı açıklamasında, 12-14 Kasım tarihlerinde aralarında Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi ve TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, okul yönetici ve kurucularının olduğu 110'a yakın ismin katılacağı bir toplantıya ev sahipliği yapmanın kendileri için önemli olduğunu belirtti.

YÖNETİCİLER TOPLANIYOR

İba, TED yöneticileri dışında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, TAV Havalimanları CEO'su Sani Şener, Denizbank CEO'su Hakan Ateş gibi TED mezunu önemli isimlerin de toplantıya katılacaklarını ifade etti.

"LGS'DE 94 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKTI 2'Sİ BİZİM OKULUMUZDAN OLDU"

Kısa süre önce kurulmasına rağmen Edirne TED'in adından söz ettirdiğini vurgulayan İba, şunları kaydetti:

"Biz genç bir okul olarak kısa sürede öğrenci sayısını bir önceki yıla göre yüzde 65 arttırdık. Bunun yanında LGS'de Türkiye'de 94 Türkiye birincisi çıktı bunların 2'si bizim okulumuzdan oldu. Daha birçok alanda dereceler yapan öğrencilerimiz var. Edirne'nin ve camianın yakından takip ettiği kürek sporu ile ilgili yaptığımız çıkışlarla gündeme gelen bir okuluz.

TED Edirne Kurucu Müdürü Arzu Aydın da TED'in Cumhuriyet yıllarına dayanan vizyonunu Türkiye'nin birçok yerinde geliştirerek devam ettirmek amacıyla yaktıkları meşalelerle çağdaş gençleri yetiştirmek için büyük adımlar atmış iş insanlarını ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını kaydetti.

10-11-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş