Arama sonuçları

Engelli öğretmenler için atama istediler

Engelli öğretmenler için atama istediler

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Genel Başkanı Yusuf Çelebi, 2 bin 511 engelli öğretmenin atamasının yapılması çağrısında bulundu.

Çelebi, engelli vatandaşlar için bugüne kadar yapılan düzenlemelerden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Kamuda atanan engelli sayısının 60 bine ulaştığına dikkati çeken Çelebi, bunun kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Engelli öğretmenlerin istihdamıyla ilgili bazı sıkıntıların giderilmesini de beklediklerini dile getiren Çelebi, engelli öğretmen adaylarının öğrencilerini yetiştirme hayaliyle üniversiteden mezun olduğunu söyledi.

 

"SON ATAMALARDA DA ENGELLİ ÖĞRETMENLERİ GÖRMEK İSTİYORUZ"

Çelebi, engelli öğretmenlerin 2018'den itibaren atamalarının yapıldığını belirterek, şöyle dedi: "Bizler son atamalarda da engelli öğretmenleri görmek istiyoruz. Aslında büyük bir atama beklemiyoruz. Kimse 'Bu kadar öğretmen nasıl atanacak' diye kuşkuya kapılmasın. 20 bin öğretmen atanabiliyorsa atama bekleyen 2 bin 511 engelli öğretmen büyük bir rakam değildir."

Çelebi, engelli öğretmenlerin de ülkeye katkı sunmak istediğini ifade ederek, bu taleplerinin dikkate alınacağına inandıklarını kaydetti.

25-05-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş