Arama sonuçları

Türkiye’yi Özyeğin öğrencileri temsil edecek

Türkiye’yi Özyeğin öğrencileri temsil edecek

 

Türkiye’yi Özyeğin öğrencileri temsil edecek. Dünyanın saygın finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen CFA Investment Research Challenge Türkiye yarışması birincisi Özyeğin Üniversitesi oldu.

CFA Istanbul Society’nin ev sahipliğini yaptığı CFA Investment Research Challenge yarışmasında Türkiye birinciliğini kazanan ekip şu isimlerden oluştu: İşletme Fakültesi öğrencilerinden Eya Beldı, Mücahit Bölükbaşı, Barkın Kaynar, Banu Mammadova ve Alina Selen Yumşak.

TÜRKİYE’Yİ ÖZYEĞİN ÖĞRENCİLERİ TEMSİL EDECEK

Ekip, akademik danışmanı Zümrüt Can Ambarcı ve endüstri mentoru Özgür Uçur’un katkılarıyla yarışmaya hazırlanarak, birinciliği elde etti. Yarışmanın finalinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile yarıştı.

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, 1 – 2 Nisan’da Ürdün’de düzenlenecek olan EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) finalinde Türkiye’yi temsil edecek. Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atakan Yalçın, öğrencilerinin yarışmada birinciliği elde etmesinin ve Türkiye’yi yurtdışında temsil edecek olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

 

11-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş