Arama sonuçları

Ulus'ta 'Eğitimde çalışma ve iş birliği protokolü' imzalandı

Ulus'ta 'Eğitimde çalışma ve iş birliği protokolü' imzalandı

Bartın'ın Ulus ilçesinde kaymakamlık ve belediyeler arasında "Eğitimde çalışma ve iş birliği protokolü" imzalandı.

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, kaymakamlık salonundaki törende yaptığı konuşmada, yerel yönetimler ve kamu kurum temsilcileriyle bir araya gelerek ilçede eğitimle ilgili bir platform oluşturmak istediklerini söyledi.

Protokolle öğrencilere yönelik destekleyici çalışmalar yapılacağını ifade eden Kılıç, "Başarılı öğrencileri teşvik edici faaliyetlerde bulunmak, öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak, dezavantajlı öğrencileri sosyal kültürel yönden desteklemek istiyoruz. Yine öğrencilerimizin teknolojik yeniliklere ayak uydurmasını sağlamak ve öncülük etmek, taşımalı olarak köylerimizden gelen öğrencilerimizi teknolojik, sanatsal, müzikal ve sportif yönden yeteneklerini açığa çıkaracak faaliyetler sunmak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak üzere bu protokolümüzü imzaladık" dedi.

​​​​​​​Hedeflerinin ilçedeki tüm öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ortamı sağlamak ve potansiyellerini ortaya çıkarmak olduğunu dile getiren Kılıç, bu tarz projelerin öncüsü, destekçisi ve takipçisi olacaklarını aktardı.

İmza törenine Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, Ulus Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Atila Duman ve Ulus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uğur Ünal da katıldı.

03-02-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş