Arama sonuçları

Üniversitelerde eğitime korona arası devam ediyor

Üniversitelerde eğitime korona arası devam ediyor

Üniversitelerde eğitime korona arası devam ediyor. Kadir Has Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Bahçeşehir Koleji'nden sonra AKEV Üniversitesi'nde de eğitime iki gün ara verildi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ise vize sınavlarını 06-17 Nisan 2020 tarih aralığına erteleme kararı aldı.

ÜNİVERSİTELERDE EĞİTİME KORANA ARASI DEVAM EDİYOR

İlk vakanın açıklanması üzerine, bazı vakıf üniversiteleri de online eğitime geçtiklerini duyurmuştu. Kadir Has Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi; online eğitime geçtiklerini duyuran ilk üniversiteler oldu.

Kadir Has Üniversitesi, tüm öğrenci ve akademisyenleri evlerine gönderdi. 20 Mart’a kadar kampüsün kapıları eğitime kapatıldı. Bahçeşehir Üniversitesi ise öğrencilerin ve akademisyenlerin kampüse gelmemesi, derslere evden online canlı yayınla katılması kararı aldı. MEF Üniversitesi de online eğitime geçtiğini duyururken, akademisyenlerin bilimsel konferans ve sunumlar da dahil yurtdışına çıkışların durdurulduğunu tüm çalışanlarına bildirdi. Yurtdışına buna rağmen çıkan akademisyenler 14 gün boyunca karantinaya alınıp, kampüse girişlerine izin verilmeyecek.

Boğaziçi Üniversitesi de, 20-26 Nisan tarihleri arasında planlanmış olan bahar tatilini, 16-29 Mart tarihleri arasına alındığını bildirmişti.

12-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş