Arama sonuçları

Üniversiteli destek için yangın bölgesinde

Üniversiteli destek için yangın bölgesinde

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde çıkan yangınlar Beykoz Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü’nü (BÜDAK) de harekete geçirdi. Yangınlarla birlikte Marmaris’e giderek yangın söndürme çalışmalarına katılan BÜDAK, bölgedeki düzenin sağlanması ve erzak lojistiği ile ilgili konularda da itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü ekiplerine destek oldu.

Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren, Beykoz Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinden oluşan kulübün üyeleri bölgedeki son durum ve ihtiyaç listesi hakkında bilgi aldıktan sonra gönüllü olarak bölgeye gitti.

DESTEK OLDULAR

Marmaris’in Delikli Koy mevkiindeki söndürme çalışmalarına destek veren ekip üyeleri, yangın söndürme hortumlarının taşınması, yangın söndürme tüplerinin hazır hale getirilmesi, bölgedeki düzenin sağlanması ve erzak lojistiği ile ilgili konularda itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ekiplerine destek oldu. Ekip Lideri Enes Özmen, Ekip Lideri ve İlk Yardım Uzmanı Kadir Şeker, Basın Sorumlusu Elif Selvi Çifçi, Müdahale Ekibi Muhammet Hayri Yorgancı ve Tahsin İşcioğlu’ndan oluşan BÜDAK ekibi, ayrıca Beykoz Üniversitesi’nden gelen yardımları Marmaris Belediyesi’ne teslim etti.

14-08-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş