Arama sonuçları

Üniversiteli yılı tekrarlamak istiyor

Üniversiteli yılı tekrarlamak istiyor

Covid-19 önlemleri nedeniyle 2020 yılı eğitimlerini online yapmak zorunda kalan üniversite öğrencileri, aldıkları eğitimin sınırlı olduğunu ve eğitimin verimsizliğinden yakınıyor. Bu nedenle de yıl tekrarlamak istiyorlar.

The Guardian’da yer alan haberde, İngiltere genelinde eğitim veren birçok üniversite yönetimi; öğrencilerin 2020-2021 yılını kayıp yıl olarak değerlendirip aynı eğitimi tekrar almak için başvuruda bulunduğunu aktardı.

ALDIKLARI EĞİTİMİ VERİMSİZ GÖRÜYORLAR

Öğrencilerin büyük çoğunluğunun endişeli olduğunun yazıldığı haberde, öğrencilerin kendilerini final sınavlarına hazırlıksız hissettikleri yazıldı. Oxford Üniversitesi'nin de dahil olduğu birçok üniversitede eğitim alan öğrenciler, ruh sağlığı ve akademik kaygılar nedeniyle yılı tekrarlamak istediklerini okul yönetimlerine ve öğretmenlerine ilettiler.

Adı açıklanmayan bir profesör, öğrencilerin karmaşa ve belirsizlik baskısı altında olduklarını kendilerine ilettiklerini belirterek kendisine gelen 5 öğrencinin intihar düşüncesi taşıdığını söyledi. 8 Martta okulların açılmasının ardından pratik derslerde yüz yüze eğitime izin verilirken diğer dersler için öğrencilerin kampüslere dönmelerine 17 Mayısa kadar izin verilmiyor. 

AjansBizim

 

25-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş