Arama sonuçları

Velilere de çalıştırma-alıştırma-etkinlik kitabı verilecek

Velilere de çalıştırma-alıştırma-etkinlik kitabı verilecek

Velilere de çalıştırma-alıştırma-etkinlik kitabı verilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu sene sadece ilkokuldaki öğrencilere ders kitabı vermeyeceklerini veliler için de çalıştırma-alıştırma-etkinlik kitabı verileceğini söyledi.

Selçuk instagram hesabından velilerin sorularını yanıtladı. Selçuk, uyum eğitimlerine ne yapılacağına ilişkin soruya karşılık, bununla ilgili çocukların kaygılarını gidermeye yönelik bir rehber hazırlandığını, gerekli alt yapının oluşturulduğunu, psikolojik danışmanların hazır olduğunu ifade etti. 

Oyunlarla eğlenceli bir şekilde çocukların rahatlaması, sakinleşmesini hedefleyen bir uyum programının oluşturulduğuna dikkati çeker Selçuk, şöyle dedi:

VELİLERE DE ÇALIŞTIRMA-ALIŞTIRMA-ETKİNLİK KİTABI VERİLECEK

"Biz bu sene ilkokuldaki öğrencilerimize sadece ders kitabı vermeyeceğiz. Şu anda çalışmalar sürüyor, çok kısa bir zaman içerisinde velilerimizin çalıştırma-alıştırma-etkinlik kitabı şeklinde ikinci bir kitapla da çocuklarına destek olmaları, yardımcı olmaları mümkün olacak. Ders kitabının dışında ilk kez böyle bir kaynağı sunuyor olmak da bizim açımızdan çok rahatlatıcı bir uygulama."

20-09-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş