Arama sonuçları

Yabancı özel liselerde kayıtta son gün

Yabancı özel liselerde kayıtta son gün

Yabancı özel liselerde kayıtta son gün. Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının 16 Temmuz'da açıklanmasının ardından, yabancı özel liselere yapılan kayıtlar için bugün son gün. Özel okullarda boş kalan kontenjan olması ihtimali göz önünde bulundurularak, bugün 3. ve son kez serbest kayıt uygulanacak.

YABANCI ÖZEL LİSELERDE KAYITTA SON GÜN

3 kez ön kayıt-kesin kaydın ardından uygulanan 2. serbest kayıt sonrası neredeyse tüm kontenjanı dolan yabancı özel okullar tarafından duyurulan kontenjan ve en son taban puanlar ise şu şekilde:

AMERİKAN LİSELERİ

Amerikan Robert Lisesi

Amerikan Robert Lisesi bu sene için kontenjanını doldurduğunu duyuran okullardan. Bu erkek öğrenci için belirlenen taban puan 482 olurken, kızlarda kontenjan 477.9015 ile kapandı. Lisenin ilk taban puanı 479 olarak açıklanmıştı.

Üsküdar Amerikan Lisesi

Üsküdar Amerikan Lisesi de kontenjanını doldurduğunu açıkladı.Okulun kızlar için belirlenen son taban puanı kızlar için 467, erkekler için ise 470 oldu. Lisenin ilk taban puanı 470 olarak açıklanmıştı.

İzmir Amerikan Koleji

İzmir Amerikan Koleji de kontenjanını doldurduğunu duyuran okullardan. Okulun ilk taban puanı 446 olarak açıklanmıştı. Okula giren en yüksek puanlı öğrencinin puanı 500, en düşük 424 ve ortalama puan ise 453 olarak açıklandı.

Tarsus Amerikan Koleji

Birinci serbest kayıt taban puanı 404 olarak açıklanan Tarsus Amerikan Koleji de kontenjanlarını doldurduğunu açıkladı. İlk taban puanı 443 olarak açıklanan okula giren en yüksek puanlı öğrencinin puanı 500, en düşük puanlı öğrencinin puanı ise 404 olarak açıklandı. Ortalama puan ise 440.

FRANSIZ LİSELERİ

Saint Joseph Fransız Lisesi

Okulun ilk ve son taban puanı 456 olarak açıklanırken, son anda 28 kontenjan açan okulun toplamda 216 olan kontenjanı doldu.

Notre Dame De Sion Fransız Lisesi

3. serbest kayıt dönemi için taban puan 444 olan Fransız Lisesi de kontenjanını doldurduğunu açıkladı. Okulun ilk puanı ise 446'ydı.

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi

Kontenjanını doldurduğunu açıklayan okulun 3. serbest dönem taban puanı 427 olarak ilan edildi. Okulun ilk taban puanı ise 436 olarak açıklanmıştı.

Saint Benoit Fransız Lisesi

Serbest kayıt dönemi taban puanını 430 olarak duyuran okulun kontenjanın dolduğu duyuruldu. Okulun ilk taban puanı ise 439'du.

Saint Michel Fransız Lisesi

Lisenin son serbest kayıt dönemi için taban puanı 423 olurken kontenjanının da dolduğu açıklandı. Okulun ilk taban puanı ise 434 olarak duyurulmuştu.

İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi

Son serbest kayıt dönemi için taban puanı 390 olan okulun kontenjanının dolduğu açıklandı. Okulun ilk taban puanı 395 olarak açıklanmıştı.

ALMAN VE AVUSTURYA LİSESİ

Alman Lisesi

Son serbest kayıt dönemi için taban puanı 475 olarak açıklanan okul kontenjanının dolu olduğunu duyurdu. Okulun açıklanan ilk taban puanı ise 470 oldu.

Avusturya Lisesi

Okulun son açıklanan taban puanları lise için 430, ticaret bölümü için 420 oldu. Taban puanlar kayıt süreci boyunca değişmedi. Kontenjanı dolan okulun lisesine kayıt olan son öğrencinin puanı 467, ticaret lisesine kaydolan en son öğrencinin puanı ise 450 oldu.

İTALYAN LİSELERİ

Galileo Galilei İtalyan Lisesi

Okul son serbest kayıt dönemi için taban puanını 410 olurken, kontenjanın ise tamamen dolduğu açıklandı.Okulun ilk taban puanı 425 olmuştu.

İtalyan Lisesi

Son serbest kayıt dönemi için taban puanını 415 olarak açıklayan İtalyan Lisesi'nde 1 boş kontenjan bulunuyor. Okulun ilk taban puanı ise 425 olarak açıklanmıştı.

29-07-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş