Arama sonuçları

Yaz spor okulları 19 branşta 55 antrenörle başlayacak

Yaz spor okulları 19 branşta 55 antrenörle başlayacak

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, yaz spor okullarının 19 spor branşında 55 antrenörle başlayacağını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyen Şahin, spor okullarının 29 Haziran Salı günü Ahi Stadyumu'nda gerçekleştirilecek programla başlayacağını aktardı.

Çocukların ve gençlerin yaz aylarında boş vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz spor okulları düzenlendiğini vurgulayan Şahin, şunları anlattı:

"55 ANTRENÖRLE ÇALIŞMA YAPILACAK"

"29 Haziran Salı günü törenle açılması planlanıyor. Bu kapsamda, futbol, basketbol, voleybol, kickboks, okçuluk, satranç, hentbol, badminton, halk oyunları, geleneksel okçuluk, tenis, güreş, masa tenisi, judo, tekvando, boks, atletizm, jimnastik ve yüzme olmak üzere toplamda 19 farklı spor branşında, her biri alanında uzman 55 antrenörle çalışmalar yapılacak. Gerekli tüm pandemi tedbirleri alınarak eğitimlere başlanacak"

Şahin, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı 2021 yılı "KOP Okuyor Mali Destek Programı" kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce hazırlanan "Kırşehir KOP Hayal Kütüphanesi" projesinin de uygulamaya başlanacağını aktardı.

KOP Hayal Kütüphanesi'nde gençlerin hayallerine yaklaşmalarına yardımcı olmaya çalışacaklarını dile getiren Şahin, robot ile film ve animasyon yapımı, mobil uygulama geliştirme gibi alanlarda faaliyetler yapılacağını söyledi.

26-06-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş