Arama sonuçları

Yeni sınıflarda yüz yüze eğitim başlayacak mı?

Yeni sınıflarda yüz yüze eğitim başlayacak mı?

Yeni sınıflarda yüz yüze eğitim başlayacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların bir an önce açılmasını arzu ettiklerini söyledi. Selçuk, “Ancak bu arzumuz, herhangi bir riske rağmen olmayacaktır” dedi.

 

Bakan Selçuk gazetecilerin yüz yüze eğitimle ilgili sorularını yanıtladı. Selçuk, tüm okullarda ve diğer tüm sınıflarda da yüz yüze eğitime geçmeyi temenni ettiklerinin altını çizdi. Selçuk, pandemi sürecinin bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de dinamik olarak yaşanan bir süreç olduğuna ve her hafta verilerin değiştiğine işaret etti.

 

YENİ SINIFLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLAYACAK MI?

Selçuk, yeni sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilip geçilmeyeceğine ilişkin soruya şu yanıtı verdi: Bugünlerde bildiğiniz gibi salgında bir tırmanış söz konusu. Elbette bu tırmanışı şehir şehir, ilçe ilçe takip ediyoruz. Bu takip neticesinde de önümüzdeki haftalarda hangi şehrimizde, hangi ilçemizde durumun ne olduğunu da dikkatle izleyerek yeni sınıflar konusunda Bilim Kurulunun tavsiyesi, Sağlık Bakanlığının görüşü ve ilgili kurumların da istişaresi neticesinde kararlar alınacak."

Selçuk, dinamik durum nedeniyle gelecek haftalarda ya da gelecek ay ve sonraki ay durumun ne olduğunu tam olarak saptamanın ve bunun kararını vermenin bugünden söz konusu olmadığını vurguladı.

30-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş