Arama sonuçları

Yeniden yapılan KPSS’de yine ‘sorular aynı’ iddiaları

Yeniden yapılan KPSS’de yine ‘sorular aynı’ iddiaları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanan, 31 Temmuz’da düzenlenen ancak iptal edildiği için dün yeniden yapılan 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumunda bazı soruların daha önceden deneme sınavlarında sorulduğu iddia edildi.

Soruların Yönerge ve Yargı Yayınevleri'nin sorularıyla benzer sorular olduğu iddia edildi. Twitter’da KPSS 2022 hashtagi altına onlarca yorum geldi.

TWİTTER'DA İSYAN EDİLDİ

Twitter’da sınav sorularının benzerliği ile ilgili yapılan yorumlar:

-#kpss2022 sorularının birebir aynısı daha önce bir denemede yayınlanmış. #yargı mensupları harekete geçmeli artık.

-Bi ben bi ösym hatalarımızdan ders çıkarmayız

-Dalga mı geçiyorsunuz ya ?? Bız hakkımızı alalim diye direndikçe siz intikami her türlü bizden alıyorsunuz. Olsun kardeşim siz soru hazirlamaktan acizseniz yine iptal olsun 3.sınava girelim ama hakkımız yenmesin. Birisi yeter desin artıkkk !!!

-ÖSYM soruların erişimini erken kapatabilir! Yine birçok soru bazı yayınevlerinin soruları ile harfiyen aynı.  Bu yayınevlerinin kitaplarından sınava hazırlanan adaylar sınavda öne geçti bile. 200 adet özgün soru hazırlamaktan acizler... Tebrikler

-Sorular yine aynıymış 

-önerge yayınları ve ne tesadüf #kpss2022 sorusu. BU EMEK HIRSIZLIĞINA SON!

-Her KPSS zamanı şu söz geliyor aklıma : “İnsanları KPSS’ye çalıştıra çalıştıra maaşsız profesörler yetiştirdiniz.Sonra da zekası bu kadar ki atanamıyor diyen cahillerin ağzına sakız ettiniz.” Çok yazık 

-Ohoo en başa döndük kaç soru aynı yahu yine?

İŞTE O SORULAR

 

-

-

-

-

19-09-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş