Arama sonuçları

YTÜ öğrencileri: Pedofiliyi öven ‘profesör’ün dersini terk ettiler

YTÜ öğrencileri: Pedofiliyi öven ‘profesör’ün dersini terk ettiler

YTÜ öğrencileri: Pedofiliyi öven ‘profesör’ün dersini terk ettiler. Öğrenciler, Elazığ depremini çocuk yaşta evliliklerin yasaklanmasına yoran Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) profesörü Bedri Gencer’in dersini öğrenciler terk etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi profesörü Bedri Gencer, Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği depreme ilişkin skandal bir paylaşım yapmış ve depremi çocuk yaşta evliliğin yasaklanmasına yormuştu. Gencer skandal paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, ebola virüsü… Avustralya, Çin gayretullaha dokundu azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı."

YTÜ ÖĞRENCİLERİ: PEDOFİLİYİ ÖVEN ‘PROFESÖR’ÜN DERSİNİ TERK ETTİLER

YTÜ'de pedofiliyi savunduğu açıklamalarla ülke gündemine oturan Bedri Gencer adlı profesörün bu sabahki dersini öğrenciler protesto etti. Öğrenciler, yaptığı açıklamalarla pedofiliyi öven Profesör Bedri Gencer Gencer'in bu sabah işlediği derste skandal açıklamalarına tepki gösterdi. Öğrenciler, Gencer'in çocuk tacizini meşru kılan beyanlarına tepki göstererek dersi topluca terk etti.

KADIN ÖĞRENCİYE: CIRCIR YAPMA

Öğrencilerin tepkileri üzerine pedofiliyi savunduğu sözlerinin bir kere daha meşru olduğunu savunan Gencer, Birgün’ün haberine göre itiraz eden bir kadın öğrenciye "cırcır yapma" sözleriyle çıkıştı.

Gencer kendisine tepki gösteren öğrencilere "Abdullah Gül eşiyle kaç yaşında evlendi" diye cevap verirken, öğrencilerin topluca sınıfı terk etmesi üzerine "Sizin arkanızda kimler var biliyorum" diyerek söylendi. Gencer daha öncesinde boşanmış kadınların "hafif kadınlar" olduğunu ima ettiğini de reddetti.

 

10-02-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş