Arama sonuçları

Yurt genelinde öğrenciye tablet desteği sürüyor

Yurt genelinde öğrenciye tablet desteği sürüyor

Yurt genelinde öğrenciye tablet desteği sürüyor. Tokat'ın Yeşilyurt İlçesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen 25 tablet, uzaktan eğitimde kullanılmak amacıyla öğrencilere verildi.

 Yeşilyurt ilçesinde başarı sıralamasına göre 233 öğrenciye tablet verilmesi planlanmasının ardından ilk etapta ilçeye gönderilen 25 tablet, öğrencilere dağıtıldı.

YURT GENELİNDE ÖĞRENCİYE TABLET DESTEĞİ SÜRÜYOR

Tabletler, kaymakamlık makamına velileri ile gelen öğrencilere Kaymakam Halil İbrahim Yeşilyurt tarafından verildi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak da katıldı.

MERSİN'DE 110 TABLET HEDİYE EDİLDİ

Mersin Ticaret Borsasınca uzaktan eğitim almakta sıkıntı yaşayan öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 110 tablet hibe edildi.

Teslim töreninde konuşan Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince 55 ve Mersin Ticaret Borsasınca 55 olmak üzere 110 klavyeli tableti ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak için verdiklerini kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da ihtiyaç sahiplerinin tespit edildiğini ve 110 çocuğun daha tabletlerle derslerini takip edebileceğini belirtti.

ERDEMLİ'DE ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından uzaktan eğitim alan öğrencilere destek olmak amacıyla alınan 65 klavyeli tablet düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Erdemli Ticaret Odası Başkanı Orhan Sarı ve yönetim kurulu üyelerine,öğrencilerin daha iyi eğitim almaları konusunda verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Erdemli TSO Başkanı Orhan Sarı da, eğitime desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından klavyeli tabletler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

KONYA TİCARET BORSASI'NDAN TABLET DESTEĞİ

Konya Ticaret Borsası (KTB) tarafından uzaktan eğitim sürecinde erişim sorunu yaşayan öğrencilere ulaştırılmak için Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 112 tablet bilgisayar teslim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, KTB Başkanı Hüseyin Çevik, "Salgın sürecinde eğitime dijital olarak devam öğrencilerimize Türkiye genelindeki odalar ve borsalar olarak bu konuda destek vermeyi amaçlıyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de "Bu tablet bilgisayarlarla öğrencilerin çok daha iyi bir eğitim alacaklarına inanıyoruz" dedi.

ADANA'DA 200 TABLET DESTEĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan "Küçük Parmaklar" tablet dağıtım kampanyası kapsamında, Adana Ticaret Odası (ATO), Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Adana Ticaret Borsası (ATB), Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 200 klavyeli tablet bağışında bulundu.

ATO Başkanı Atila Menevşe, bir ülkenin geleceğine yapılacak en önemli yatırımın gençlerin eğitimine sağlanacak destek olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Durgun da salgın sürecinde tablet ya da bilgisayarları olmadığı için uzaktan eğitime katılma imkanı bulamayan öğrencilere yapılan bu desteğin çok önemli olduğunu kaydetti.

13-01-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş