Arama sonuçları

Yüz yüze eğitimde ‘veli rızası’ aranacak

Yüz yüze eğitimde ‘veli rızası’ aranacak

Yüz yüze eğitimde ‘veli rızası’ aranacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitimde veli rızasının bir seçenek olacağını söyledi. Bakan Selçuk katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 15 Şubat’ta okulların açılmasıyla ilgili ciddi bir beklenti olduğunu ve ilke olarak da “açma” kararı aldıklarını söyledi. Selçuk, hangi sınıf kademelerinde yüz yüze eğitime başlanacağının da iki hafta öncesinden kamuoyu ile paylaşılacağını dile getirdi. pervinkaplancom haberine göre 15 Şubat’ta okulların tekrar kademeli olarak açılması gündemde. Ancak son kararı verecek olan Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine olacak.

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE ‘VELİ RIZASI’ ARANACAK

Selçuk, salgının gösterdiği tablonun okulların yüz yüze eğitime geçmesinde etkili olacağını söyledi. Selçuk, “15 Şubat’ta hangi sınıfların nasıl açılacağına dair bilgileri iki hafta önce açıklayacağız ve net bir tablo ortaya çıkarsa bunu açıklayacağız” dedi.

Selçuk, çocuklarını yüz yüze eğitime gönderme konusunda veli rızasının aranacağını belirterek, şöyle dedi:

“Yine velinin rızasına bakılacak. Çünkü tamamen kontrol altında tutulan bir durum yok. Kronik hastalıkları olan aileler var. Her zaman bu seçenek hazır olacak.”

 

 

17-01-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş