Arama sonuçları

2020 AÖF sınav giriş yerleri açıklandı

2020 AÖF sınav giriş yerleri açıklandı

2020 AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisinin günlerdir beklediği haber geldi. 18-19 Ocak tarihinde gerçekleşecek olan 2020 AÖF sınavı için giriş belgeleri açıklandı.

Öğrenciler 2019 - 2020 AÖF sınav yerlerini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresine erişim sağladıktan sonra "Öğrenci Girişi" bölümünde "TC kimlik no" ve "Şifre" bilgisini doğru girmesinin ardından "Sınav Giriş Belgesi" görüntüleme bölümünde öğrenebilecek.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Çomaklı giriş belgeleri hakkında şu açıklamayı yaptı;

"Değerli öğrencilerimiz, sınav giriş belgeleriniz Anadolu Mobil uygulamasında saat 16.00 da, web sitesinde 17.00 da yayınlanacaktır... Anadolu Mobil uygulamasını indirirseniz cep telefonunuzdan sınava gireceğiniz yeri de görebilirsiniz... Başarılar dilerim ..."

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı

T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,Süresi geçerli pasaport,

Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Geçersiz Belgeler:

Öğrenci Kimlik Kartı

Mesleki Kimlik Kartları

Askeri Kimlik Belgesi

13-01-2020

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin