Arama sonuçları

2020 YKS: Sınav soruları sadece yüz yüze eğitim konularından

2020 YKS: Sınav soruları sadece yüz yüze eğitim konularından

2020 YKS: Sınav soruları sadece yüz yüze eğitim konularından. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk YKS konularının da tıpkı LGS gibi yüz yüze verilen eğitim konularından çıkacağını açıkladı. Selçuk, "YKS'ye hazırlanan öğrencilerimiz bilsinler ki sınavda okuldayken gördüğünüz konular sorulacak" dedi.

Bugün saat 09.00'dan itibaren TRT ile MEB işbirliği ile EBA TV yayına geçti. İlk dersi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk verdi.

Bakan Selçuk 2.5 milyon adayın merakla beklediği sorunun yanıtını da verdi. 20-21 Haziran tarihlerinde

2020 YKS: SINAV SORULARI SADECE YÜZ YÜZE EĞİTİM KONULARINDAN

 

TRT EBA TV Lise üzerinden, lise öğrencilerine "Gençler selam" diye seslenen Selçuk,  uzaktan eğitimin uzaması ya da uzamaması ile ilgili her türlü senaryo hazırlıklarının olduğunu dile getirdi.

Öğrencileri mağdur etmemek için büyük bir gayretle çalıştıklarına değinen Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"YKS'ye hazırlanan öğrencilerimiz bilsinler ki sınavda okuldayken gördüğünüz konular sorulacak. Ancak siz lütfen derslerinizi televizyondan ve EBA üzerinden sıkı takip edin. Önceki konular orada da yer alacak. Bu süreci kendi yol haritanızı gözden geçirmek ve eksiklerinizi tamamlamak için bir fırsat gibi düşünebilirsiniz. 11 ve 12. sınıftaki öğrencilerimiz EBA içerisinde yer alan Akademik Destek modülünü biliyorlar. Daha önce anlatmıştım ancak duymayan öğrencilerimiz için kısaca tekrar bahsedeyim. EBA Akademik Destek modülünde önce hedefini paylaşıyorsun. O da hedefine ulaşman için sana bir yol haritası belirliyor. İstersen sıfırdan konuları dinleyerek çalış, istersen eksiklerini soru çözüp konu anlatımlı videolara giderek tamamla, ya da ben tamamım diyorsan sadece soru çözerek ilerle."

 

23-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş