Arama sonuçları

3. 'Katılım Genç Gelişim' programına başvurular bugün sona erecek

3. 'Katılım Genç Gelişim' programına başvurular bugün sona erecek

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ve IFCap Building iş birliğiyle düzenlenen 3. "Katılım Genç Gelişim (KGG)" programına başvurular bugün sona erecek.

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, katılım finans alanında kariyer hedefleyen genç yeteneklere "eşsiz bir fırsat" sunan "Katılım Genç Gelişim" programına başvuruların bugün sona ereceği bildirildi.

ÜCRETSİZ VE ÇEVRİM İÇİ

Paylaşımda, ücretsiz ve çevrim içi olarak düzenlenecek programda yer almak isteyenlerin başvuru ve detaylı bilgiye "http://katilimgencgelisim.cbfo.gov.tr" adresinden ulaşabileceği kaydedildi.

Verilen bilgiye göre, dünyada ve Türkiye'de yükselen değer olan “katılım finans” alanında insan kaynağı potansiyelini geliştirmek ve sektöre nitelikli, uluslararası rekabete açık yeni yetenekler kazandırmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ve IFCap Building iş birliğinde 2021 yılında hayata geçirilen "Katılım Genç Gelişim" programı, üniversitelerin lisans son sınıf, yüksek lisans/doktora öğrencisi veya üniversite mezunu, finans alanında kariyer hedefleyen ve katılım finansa ilgi duyan tüm genç yeteneklerin katılımına açık durumda bulunuyor.

KGG programı, 2 aşamadan oluşacak. Programın ilk aşamasında, programa başvuran adaylar arasından yapılan genel yetenek sınavı sonucu ilk 1.000'e girmeyi başaran katılımcılar eğitimprogramına hak kazanacak.

02-11-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş